Välj område du vill söka inom

[X]

Om webbplatsen

Frösundas webbplats är uppbyggd för att vara så tillgänglig och användbar som är möjligt. För att få bästa möjliga upplevelse bör du använda en senare version av en modern webbläsare, men webbplatsen fungerar även med äldre webbläsare och utan javascript.

Hitta på webbplatsen

Det finns olika sätt att nå den information som intresserar dig. Här beskriver vi kort de viktigaste.

Ämnesingångarna

Längst upp finns ämnesingångar i flikar. Här kan du navigera dig fram till den information som intresserar dig genom att välja bland alternativen i flikarna. Klicka dig därefter fram.

Anpassa

Under rubriken "Anpassa" kan du ställa in teckenstorlek, radavstånd och kontrast som passar dig.

På gång i Frösunda

I vår "På Gång"-kalender kan du läsa om vad som händer i Frösunda runt om i Sverige de närmaste månaderna. Det går även att prenumerera via RSS på kommande aktiviteter.

Sök

På Frösundas webbplats finns en sökfunktion som gör det möjligt att fritextsöka på sidor och dokument. Sökningen söker efter såväl sidor som dokument i titel, beskrivning, nyckelord och brödtext. Skriv in ett eller flera ord i sökfältet uppe till höger på sidan och tryck sedan på "Sök" eller "enter".

Senaste från Facebook

På Frosunda.se kan du även de senaste inläggen på Frösundas sida på Facebook.

Rekommendera till Facebook eller Google

På frosunda.se kan du rekommendera sidor till Facebook eller Google+. Det är ett sätt för dig att dela med dig och rekommendera sidor och information till dina vänner och andra intresserade.

Tillgänglig webb. Oavsett.

Att vår webbplats ska vara tillgänglig i största mån som är möjlig har varit självklar ett av våra mål. Därför är frosunda.se utvecklad i enlighet med W3C:s och Vervas riktlinjer för tillgängliga webbplatser. Vissa anpassningar syns inte för dig som surfar, men är nödvändiga för att de med specialverktyg ska kunna tillgodogöra sig informationen på frosunda.se. En del använder sig exempelvis av en egen skärmläsare som läser upp texten, bildtexterna och länkarna. För att det ska fungera finns vissa krav på hur webbplatsen ska vara uppbyggd: hur koden är skriven och hur innehållet är formaterat.

Läs om Frösunda på lättläst svenska

Under anpassa finns möjlighet att läsa om Frösunda och våra tjänster och stöd på lättläst svenska. Vår broschyr på lättläst finns även som pdf att ladda ned.

Har du frågor eller synpunkter på frosunda.se?

Använd formuläret nedan och kontakta oss.

 
 
 

 
 
© Frösunda Omsorg AB Postadress: Box 708, 169 27 Solna Telefon: 010-130 3000 info@frosunda.se Cookieinformation