Välj område du vill söka inom

[X]
Personlig assistent hos Frösunda njuter i solen

Fördelar med Frösunda

För att ge våra kunder den bästa omsorgen är vi måna om att våra medarbetare känner sig trygga i sitt uppdrag. Att man trivs, vet vad uppdraget innebär, har den kompetens som behövs och har möjligheter till utveckling.

Våra medarbetare arbetar för att ge omsorg om varje individ. Att varje dag bidra till en persons utveckling och möjlighet att leva ett bra liv; om inte det är världens viktigaste jobb, så säg!

Friskvård

Vi värnar om att du ska må bra, därför får du som medarbetare bidrag till friskvård.

Arbetsgivaransvar och kollektivavtal

Vi erbjuder dig som medarbetare väl reglerade arbetsvillkor genom våra kollektivavtal.

Tydliga mål och beskrivningar

För att ge stöd i det dagliga arbetet och skapa trygghet för våra medarbetare finns tydligt dokumenterade och beskrivna arbetsprocesser. Vi har dessutom policyer som anger riktningen för vårt arbete. Varje medarbetare får också en tydlig ansvarsbeskrivning för att känna sig trygg i sitt uppdrag.

Utbildning & kompetensutveckling

Det gäller att ha stort mod och fatta rätt beslut i skarpt läge. Med rätt introduktion, handledning, utbildning, arbetsledning samt mentorskap förbereder vi dig som medarbetare. Vi erbjuder interna utbildningar eller skräddarsyr utbildningsmöjligheterna utifrån de behov som finns.

Stöd och arbetsledning

För att garantera din säkerhet som medarbetare ger vår kris- och handledningsenhet stöd kvällar, nätter och helger. Du får dessutom arbetsledning från det lokala kontoret om en allvarlig situation skulle uppstå.

Möjlighet att påverka

Bland våra medarbetare som arbetar närmast våra kunder föds tankar och idéer som bidrar till företagets utveckling som vi fångar vi upp via bland annat vår förbättringsportal. Genom regelbunden kommunikation, närhet till närmaste chef, vårt kvalitetsråd och årliga medarbetarundersökning kan man som medarbetare påverka så att vi blir ännu bättre.

© Frösunda Omsorg AB Postadress: Box 708, 169 27 Solna Telefon: 010-130 3000 info@frosunda.se Cookieinformation