Välj område du vill söka inom

[X]
Personlig assistent hos Frösunda njuter i solen

Fördelar med Frösunda

Vi finns till för våra kunder därför lägger vi stor vikt vid att man vet vad uppdraget innebär, har den kompetens som behövs och har möjligheter till utveckling. Det är avgörande enligt oss.

Våra medarbetare arbetar för att ge omsorg om varje individ. Att varje dag bidra till en persons utveckling och möjlighet att leva ett bra liv; om inte det är världens viktigaste jobb, så säg!

Friskvård

Vi värnar om att du ska må bra, därför får du som medarbetare bidrag till friskvård.

Vi är en seriös arbetsgivare

Vi erbjuder våra medarbetare väl reglerade arbetsvillkor genom kollektivavtal. Att vi gör pensionsavsättningar och tillhandahåller relevanta försäkringar som ger våra medarbetare trygghet är en självklarhet. Du som personlig assistent erbjuds varje år mål- och utvecklingssamtal i grupp samt individuellt lönesamtal.

Tydliga mål och beskrivningar

För att ge stöd i det dagliga arbetet och skapa trygghet för våra medarbetare finns tydligt dokumenterade och beskrivna arbetsprocesser. Vi har dessutom policyer som anger riktningen för vårt arbete. Varje medarbetare får också en tydlig ansvarsbeskrivning för att känna sig trygg i sitt uppdrag.

Frösunda Akademin – för din kompetensutveckling

Ditt uppdrag kräver en hög professionalitet. Det gäller att ha kunskap, förståelse och att vara lyhörd för att fatta rätt beslut i varje situation. Därför ser vi till att du får en bra introduktion samt kompetensutveckling via vår webbaserade läroplattfrom Frösunda Akademin. Vi anpassar också utbildningsmöjligheterna utifrån de behov som finns. Frösunda Akademin når du via vår webbplats där du dessutom kan välja bland hela vårt utbud av utbildningar, allt för din egen utveckling.

Stöd och arbetsledning

För att garantera din säkerhet som medarbetare ger vår kris- och handledningsenhet stöd kvällar, nätter och helger. Du får dessutom arbetsledning från det lokala kontoret om en allvarlig situation skulle uppstå.

Möjlighet att påverka

Bland våra medarbetare som arbetar närmast våra kunder föds tankar och idéer som bidrar till företagets utveckling som vi fångar vi upp via bland annat vår förbättringsportal. Genom regelbunden kommunikation, närhet till närmaste chef, vårt kvalitetsråd och årliga medarbetarundersökning kan man som medarbetare påverka så att vi blir ännu bättre.

Utvecklingsmöjligheter inom Frösunda

Frösunda har idag över 8 500 medarbetare, finns över hela Sverige och erbjuder tjänster inom fyra olika affärsområden. Engagerade och professionella medarbetare inom sitt område har därför goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

© Frösunda Omsorg AB Postadress: Box 708, 169 27 Solna Telefon: 010-130 3000 info@frosunda.se Cookieinformation