Välj område du vill söka inom

[X]
Frösunda erbjuder ledsagarservice i Vellinge.

Ledsagarservice

Frösunda är ett av några få företag som är auktoriserade att utföra ledsagarservice genom LOV. Våra ledsagare finns för att tillsammans med dig bidra till en aktiv och meningsfull fritid.

Frösunda ett av några få företag som är auktoriserade för att utföra ledsagarservice genom LOV. Självklart är det du själv som väljer vem som ska utföra ledsagningen som passar utifrån dina behov och önskemål. Våra ledsagare finns för att tillsammans med dig bidra till en aktiv och meningsfull fritid. Kanske vill du besöka kompisar och vänner, delta i aktiviteter, resa eller ta en promenad.

Ledsagare med fokus på dina intressen och behov

Det är dina intressen, önskemål och behov som styr. Din ledsagare finns för att tillsammans med dig, bidra till en aktiv, trevlig och intressant fritid. Frösundas ledsagare har bred kompetens, stort engagemang och möter dig på dina villkor.

Genom Frösunda får du tillgång till detta

Har du ledsagning i Frösunda kan du ta del av Frösundas utbud av aktiviteter. Hör gärna av dig så berättar vi mer om allt vi har på gång.

Vi vänder oss till dig

Stödet gäller för dig som har beslut om ledsagning.

Du väljer själv din ledsagare

För att din ledsagning ska bli så trivsam som möjligt får du träffa några kvalitetssäkrade ledsagare. Du väljer sedan själv vem som ska utföra stödet.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss!

Vägen till oss går via kommunens biståndshandläggare. Kontakta oss så berättar vi mer.

© Frösunda Omsorg AB Postadress: Box 708, 169 27 Solna Telefon: 010-130 3000 info@frosunda.se Cookieinformation