Ung tjej som bakar och kille som myser med hund

Kontakt

Individen först i alla lägen. Oavsett.

Frösundas individ- och familjeverksamhet bistår Socialtjänsten i dess uppdrag att leverera evidensbaserad, kvalitetssäkrad och tillgänglig vård och omsorg av barn, ungdomar och vuxna. Vår rikstäckande organisation har ett heltäckande utbud av tjänster inom individ- och familjeomsorgen. Vi garanterar hämtning och placering av personen och påbörjar detta omgående efter överenskommelse med er, oavsett var individen befinner sig i landet, dygnet runt.

Delaktighet och medbestämmande ledord

Inom Frösunda lägger vi stor vikt vid ungdomars delaktighet och medbestämmande för att skapa miljöer som stimulerar till att utveckla kompetens, livskvalitet, självkänsla och självständighet. Vårt huvudsakliga kvalitetsmål är att erbjuda bästa tänkbara vård och behandling för barn, ungdomar och vuxna. Våra kunder finns inom Socialtjänsten, SiS, Migrationsverket och andra placerande verksamheter och myndigheter.

Tillgänglighet

För att kunna hålla en hög och jämn servicenivå erbjuder vi:

  • Placeringsjour 020-22 80 00
    Telefonjouren är bemannad dygnet runt, alla dagar på året, med kunniga och serviceinriktade placeringssamordnare som alltid kan bistå Socialtjänsten med en lösning på det aktuella problemet och behovet.
  • Placeringsgaranti
    I de fall en placering inte fungerar garanterar vi att finna ett annat fullvärdigt placeringsalternativ inom Frösunda (eller hos någon av våra samarbetspartners).
  • Hämtservice
    Vi garanterar hämtning och placering och påbörjar detta omgående efter överenskommelse med er, oavsett var individen befinner sig i landet, dygnet runt.
© Frösunda Omsorg AB Postadress: Box 708, 169 27 Solna Telefon: 010-130 3000 info@frosunda.se Cookieinformation