Välj område du vill söka inom

[X]

Fördelar med Frösunda

Det finns många fördelar med Frösunda. Det här är bara ett fåtal.

Plusprogram – aktiviteter som sätter guldkant på tillvaron

Ett väl fungerande stöd är grunden till ett bra liv. I kombination med aktiviteter utifrån just dina specifika intressen, möjliggör det ett aktivt liv. Genom vårt plusprogram erbjuder vi ett stort utbud av stimulerande och lärorika aktiviteter – idrott och resor, kultur och evenemang.

Frösunda Fritidsförening

Vi vill ge våra kunder och medarbetare ett mervärde, därför erbjuder vi Frösunda Fritidsförening som har ett brett utbud av aktiviteter och arrangemang över hela landet. Några exempel är förmånliga erbjudanden på gemensamma resor, motion och föreläsningar.

Trygg bemanning

Vårt mål är att kunder och medarbetare ska känna sig trygga dygnets alla timmar. För att det alltid ska finnas någon att nå som kan ge stöd vid en kris finns vår centrala kris- och bemanningsenhet. Den är alltid öppen. Om du vill kan teamet också ge stöd och arbetsledning samt hjälpa till att lösa akut bemanning.

Vi finns nära dig med våra lokala mötesplatser

Vi finns i hela landet från Kiruna i norr till Skåne i söder. Sök efter det kontoret som är närmast dig. Där hjälper vi till med stort som smått och alltid med ett trevligt bemötande.

Kundombudsman för din talan

Kundombudsmannen ger dig en extra möjlighet att komma till tals och få gehör för dina synpunkter. Kundombudsmannen är oberoende och arbetar för ditt bästa.

Kvalitetsarbete - för din trygghet

För att kunna erbjuda dig högsta kvalitet har vi i Frösunda ett viktigt mål – att ständigt bli bättre. Sedan 2009 har flertalet verksamheter inom Frösunda varit ISO-certifierade enligt ledningssystemet för kvalitetsarbete 9001:2008. Från 2013 kommer en enhet inom varje tjänsteområde att vara kvalitetscertifierad. Dessa enheter blir förebilder för våra andra och förser dem med ytterligare verktyg för ständiga förbättringar. Det gör valet ännu tryggare.

© Frösunda Omsorg AB Postadress: Box 708, 169 27 Solna Telefon: 010-130 3000 info@frosunda.se Cookieinformation