Välj område du vill söka inom

[X]
Höstdag i park

Frösunda fyller 20 år. Följ med på en resa till det Frösunda vi är idag

Frösundas resa startade 1994 med en liten verksamhet inom personlig assistans. Med åren har verksamheten både breddats och utvecklats.

Frösunda grundades 1994, men våra rötter sträcker sig längre tillbaka i tiden – genom 1900-talets rörelse för mänskliga rättigheter och den ökande förståelsen för individer i behov av särskilt stöd. Från vårt ursprung i personlig assistans, genom politiska nyckelbeslut och en omsorgssektor som växer. Och in i framtiden – där innovationer skapar nya förutsättningar och vi fortsätter driva samhällsförändringen mot en värld där varje individs resurser tas tillvara.

Framtidens omsorg – är individuellt utformad och avgörs av kunden
Vår bakgrund inom personlig assistans har skapat grunden för vår kompetens och kunskap kring individuellt anpassat stöd till våra kunder. Det tar vi med oss när vi växer inom andra affärsområden och når fler kundgrupper. I dag är vi drygt 8 000 medarbetare över hela Sverige som ger omsorg, vård, stöd och service. Vi driver också skolor och växer inom äldreomsorgen. Det gör oss till en av de största privata aktörerna i Sverige.

Frösundas logotyp

© Frösunda Omsorg AB Postadress: Box 708, 169 27 Solna Telefon: 010-130 3000 info@frosunda.se Cookieinformation