Logga in

Till toppen av sidan

Vill du vara en del av ett helt nytt assistansteam? Timvikariat tillgängliga!

2018-07-12 | Norrbotten | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 4


Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.


Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad kan Frösunda erbjuda mig?
 • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
 • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
 • Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.
 • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
 • Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.


  Vad innebär tjänsterna?

  Vi söker nu en helt ny grupp personliga assistenter till en av våra kunder i Luleå. Kunden har ett helt nytt assistansbeslut och vill tillsammans med Dig bygga upp en kvalikativ och bra assistans. Kunden är en kvinna som sitter i rullstol, har en omfattande synnedsättning och andningshjälpmedel (trakeostomi) och därför behöver assistans dygnet runt.  Arbetstiderna varierar men kommer vara förlagd på dag, kväll och natt på vardagar och helger. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 

  Vi söker dig som vill jobba som vikarie då vi ni tillsatt ordinarie personal. Du är då tillgänglig för jobb när ordinarie personal är sjuk/borta. Totalt behövs ca 4-5
   
   Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara positiv och flexibel, gärna med ett intresse för smink/manikyr, matlagning och trädgårdssysslor. Kunden är rökare så du bör ej vara känslig för tobaksrök. Hundar vistas hos kunden ibland vilket gör att du som assistent ej bör vara allergisk eller rädd för hundar.

  Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum, dock helst så fort som möjligt.
   
  Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Jenny Fahlgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: