Logga in

Till toppen av sidan

Tjänst ledig hos glad och lekfull kund i Umeå

2018-07-02 | Västerbotten | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.


Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad kan Frösunda erbjuda mig?
 • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
 • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
 • Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.
 • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
 • Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.


  Vad innebär tjänsten?

  Vi söker nu personliga assistenter till vår glada och aktiva kund i Umeå. Hon är 25 år gammal och gillar att leka, bada och vara ute. Vi är i behov av en assistent som kan jobba på rad hos denna kund, raden är ungefär på 80%. Arbetstiden är förlagd som dygnspass 08-08. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 
   
  Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, lyhörd och lekfull. Utbildning är inte ett krav utan ses som meriterande. Har du erfarenhet av autism eller downs syndrom är detta ett plus. Körkort krävs ej.

  Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum, gärna så snart som möjligt.

  Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Jenny Fahlgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: