Logga in

Till toppen av sidan

Vill du vara en del av ett helt nytt assistansteam? 4-5 tjänster tillgängliga!

2018-06-13 | Västra Götaland | Medarbetare%Övriga tjänster | Personlig Assistans

Platser: 5


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu en helt ny grupp personliga assistenter till en av våra kunder i centrala Göteborg. Kunden har ett helt nytt assistansbeslut och vill tillsammans med Dig bygga upp en kvalikativ och bra assistans. Kunden är en rullstolsburen man som Du är ett stöd för i vardagen och hjälper till med allt från personlig omvårdnad till allmänt hushållsarbete.

Kundens intressen är idrott, träning, matlagning och resor.  Du kommer följa med honom på aktiviteter och utflykter utanför hemmet. Det kan bli aktuellt med träning i simbassäng.

Du som söker har social kompetens, är ansvarsfull och lugn. Som personlig assistent är det viktigt att vara lyhörd för när du ska hjälpa till och när du ska backa tillbaka. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är en merit, dock inget krav. Däremot är det ett önskemål från kunden att du är i åldern 23-35 och att ni har liknande fritidsintressen. .  Arbetstiderna varierar men kommer vara förlagd på dag, kväll och natt (inkl jour) på vardag och helg. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 

Vi söker dig som vill jobba på en schemarad, både heltids- och deltidstjänster finns. Även dig som vill jobba som vikarie behövs till denna grupp. Du är då tillgänglig för jobb när ordinarie personal är sjuk/borta. Totalt behövs ca 4-6 tjänster.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum, dock helst så fort som möjligt.


Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Hicham Hussein , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 36 16


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: