Logga in

Till toppen av sidan

Assistent sökes till nattjobb med vaken natt

2018-06-21 | Östergötland | | Personlig Assistans

Platser: 1


Är du en nattuggla. Har erfarenhet inom autism samt har hög närvaro och gillar att hjälpa personer att utvecklas. Då kan du vara den vi söker.
Vi söker nu nattpersonal till 15 årig lugn kille för ett långsiktigt och seriöst uppdrag. Du kommer att vara killens trygghet, samtidigt som du också är hans vuxenkompis. Ett nära sammarbete med vårdnadshavarna, som också håller i inskolningen, är en förutsättning. 
Vi söker dig som är pratsam och lekfull samtidigt som du är respektfull, trygg och tålmodig. Du ska ha förståelse för de svårigheter och rädslor som finns hos pojken och du har ett strategiskt sätt att planera.
Du är en person som tar stort ansvar och som förstår att uppdraget är långsiktigt och kräver kontinuitet. Att skolas in för uppdraget tar tid och föräldrarna liksom pojken själv behöver veta att den nya assistenten kommer att stanna länge på arbetsplatsen.
Utbildning inom barn eller omsorg är en fördel, men erfarenhet och personlighet väger mer än utbildning. Du får gärna ha erfarenhet av sondmatning och tidigare arbete med ungdomar inom autismspektrum är mycket meriterande. Samt arbete av vaken natt.

Arbetstid och tjänster: Vardagar och helgdagar 20:00-07:00. Vid behov kan även arbete vid dag förekomma. Timanställning som har stor möjlighet att övergå till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar.
 
Övrigt: Du måste vara rökfri!
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. Rekrytering sker löpande.
 
Individuell lönesättning. Kollektivavtal Bransch G – personlig assistans.
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se
 
Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Elin Hofmeijer , Verksamhetschef
Telefon: 0101303219

Fredrika Enander Sjökvist , Rekryteringsspecialist
Telefon: +46101303225


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: