Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assistenter sökes till man i centrala Stockholm

2018-07-02 | Stockholm | | Personlig Assistans

Platser: 7


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu en helt ny grupp personliga assistenter till en av våra kunder i centrala Stockholm. Kunden har ALS, är rullstolsburen och har andningshjälpmedel (trakeostomi) och därför behöver assistans dygnet runt.  Arbetstiderna varierar men kommer vara förlagd på dag, kväll och natt på vardagar och helger. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 

Vi söker dig som vill jobba på en schemarad, både heltids- och deltidstjänster finns. Även dig som vill jobba som vikarie behövs till denna grupp. Du är då tillgänglig för jobb när ordinarie personal är sjuk/borta. Totalt behövs ca 6-8 tjänster.
 
 Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara positiv och flexibel.
Krav för tjänsten är att man har god svenska i tal och skrift.  

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Fredrika Enander Sjökvist , Rekryteringsspecialist
Telefon: +46101303225

Sofie Johansson , Verksamhetschef
Telefon: +46101303594

Anne Lamminpää , Verksamhetschef
Telefon: +46011303279


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: