Logga in

Till toppen av sidan

Sommarjobb 2018 Undersköterska/vårdbiträde Hanveden vård- och omsorgs boende

2018-07-11 | Stockholm | | Äldreomsorg

Platser: 10


Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Sommarjobb 2018 Undersköterska/vårdbiträde till Hanveden vård- och omsorgsboendeI januari 2016 öppnade vi portarna till vårt nybyggda boende med 54 anpassade lägenheter för personer över 65 år med demenssjukdom eller omvårdnadsbehov. Här erbjuder vi en hemlik boendemiljö med vacker trädgård och en individuellt utformad vård och omsorg som utgår från varje persons behov och önskemål. Boendet ligger i ett bostadsområde i södra Handen centralt beläget i Haninge kommun.

På Frösunda arbetar vi med "Kundens fokus", vilket innebär individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Huvudsaklig arbetsuppgifter
Du arbetar med att ge kunderna grundläggande vård- och omsorg utifrån deras genomförandeplan och vårdplan.  Du ska bidra till att kunderna upplever högsta möjliga livskvalitet.

Som medarbetare hos oss har du ett etiskt förhållningssätt och bemötande. Du är trygg i din yrkesroll och ansvarstagande och nogrann. 

Vi letar efter dig som har
  • Undersköterskeutbildning eller liknande
  • Erfarenhet från likvärdig verksamhet
  • Erfarenhet av demensvård
  • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
Meriterande är om du
  • Har annan demensutbildning och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta med människor med demenssjukdom
Tjänsterna
Tjänstgöringsgraderna är från 60%-100%. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg och eventuellt natt. 
Arbetsplatsen är Frösunda Hanveden äldreboende.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning. Vi följer rådande kollektivavtal.

Låter detta intressant?  Välkommen med din ansökan redan idag!, intervjuer sker löpande.
Vill du veta mer?
Ring Helén Rönning 010-1303061

Kontaktpersoner:

Helén Rönning Telefon: 46101303061

Ulrika Wiklander Telefon: 0101303702


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: