Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till 10-åring utanför Malmö!

2018-05-30 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
 
Vi söker timvikarier till en 10-årig pojke som bor med sin familj utanför Malmö.

Vår kund är en glad liten kille som har en medfödd cp-skada. Han har ett omfattande vårdbehov, och behöver hjälp med det mesta. Man hjälper kunden med liftning, sondmat samt andningsmask och träningsschema. Kunden är väldigt tydlig i sin mimik och kommunicerar med tecken som stöd.

Arbetet utförs där pojken befinner sig, i hemmet men även i skolan.

Du som söker tjänsten behöver vara lyhörd, ansvarsfull, lugn och ha tålamod.  Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med pojken och hans familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Utbildning och/eller erfarenhet av att jobba med barn eller/ och i någon annans hem är önskvärt, men personkemin och personlighet är viktigast. Erfarenhet av TAKK är meriterand men inget krav. 

Vi söker timvikarier med stor möjlighet till fast schemarad. Arbetstiderna är förlagda alla tider på dygnet.

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Kontaktpersoner:

Therese Jutemar , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 56


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: