Logga in

Till toppen av sidan

Förvaltningsledare till Frösunda IT

2017-11-10 | Stockholm | Medarbetare | Stab

Platser: 1

Vår idé är något som är självklart i så gott som alla andra branscher, men som av någon anledning är kontroversiellt i vår: Att kunden ska få bestämma. Över sin vardag. Över sitt boende. Över sin omsorg.
Vi mäter allt vi gör och har sett att en möjlighet för kunden att bestämma över sin vardag leder till en högre kundnöjdhet, som i sin tur leder till stolta och motiverade medarbetare.
Vi på Frösunda Omsorg vill förändra, om inte världen, så åtminstone vår bransch. Det är en spännande resa som vi redan påbörjat, men utan dig tror vi inte att vi kan slutföra den. Vill du vara med?

Förvaltningsledare

IT-avdelningens uppgift är att stödja medarbetare och chefer i sitt arbete att uppfylla Frösunda Omsorgs vision och mål. Tjänsten som förvaltningsledare innebär arbete med områdena HR- och lönesystem . Du kommer att ansvara för att verkställa förvaltningsplanens mål avseende IT-stöd, att tekniska samband fungerar tillfredsställande och att bevaka avtalsförhållanden med externa leverantörer. I dina arbetsuppgifter ingår att i samråd med resursägare bemanna roller på operativ nivå och att utarbeta förvaltningsplan tillsammans med Förvaltningsledarens verksamhet. Du kommer att följa upp förvaltningens IT-kostnader.

Som förvaltningsledare är du van vid att vara spindeln i nätet. Du ska gilla och vara bra på att leda och följa upp aktiviteter, att kunna leverera mervärde till verksamheten samt stimulera de resurser som arbetar i förvaltningsobjektet. Som person är du engagerad, resultatorienterad, systematisk, noggrann och säkerställer att viktig information kommer fram och dokumenteras. Du har naturligtvis en mycket god social förmåga, stor förmåga att samarbeta och kan anpassa din ledarstil till vad situationen kräver. Du fattar tydliga beslut, är initiativtagande och ser till att saker och ting blir utförda. Vi värdesätter en god affärsmässig relation med objektägare, chefer och andra personer. Du behöver vara är en bra problemlösare.

Formella kvalifikationer:
 

o Relevant högskoleexamen.
o Erfarenhet av förvaltning av IT-system.
o God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har:
 

o Erfarenhet av att arbeta med HR system, helst då HR+ som är det system Frösunda använder.
o Erfarenhet av projektstyrning.
o Kunskap och erfarenhet från arbete inom liknande organisation.
  
Som person vill vi att du: 
o Är drivande och har ett resultatinriktat och serviceorienterat förhållningssätt.
o Är självgående och har ett strukturerat arbetssätt samt är pedagogisk och tydlig.
o Har god analysförmåga och har lätt för att ta till dig ny kunskap.
o Är prestigelös och att du har mycket god samarbetsförmåga.
 
Frösunda erbjuder dig
Ett omväxlande arbete där denna roll har en hög prioritet från företagsledningen. Vi sitter i fina lokaler vid Haga Norra i Solna, med goda kommunikationsmöjligheter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning.

Kontaktpersoner
Tobias Knutsson, HR Specialist, telefon 010 - 130 30 44, Tobias.Knutsson@frosunda.se 

Kontaktpersoner:


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: