Logga in

Till toppen av sidan

25-årig tjej i Växjö söker personlig assistent!

2017-07-28 | Kronoberg | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Vi söker en personlig assistent åt en glad, pigg och aktiv 25-årig tjej med CP-skada. På kunds begäran ska du som söker vara en tjej mellan 20-30 år som gillar att shoppa, fika och att gå ut och umgås och hitta på olika aktiviteter. Du ska vara flexibel, ödmjuk och kunna ha öga för vad som behöver göras. Arbetet innefattar bland annat hjälpa till med hushållssysslor och att vara med vid aktiviteter. 
 
Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, så det är viktigt att personkemin stämmer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så skriv och berätta om dig själv i ansökan. Bifoga gärna separat personligt brev och CV. Lägg gärna till en bild! 

Anställningsform: tjänsten är ett grav.vikariat med beräknad tillsättning i november/början på december. Vi ser gärna att man börjar som behovsanställd innan dess. Skriv därför i din ansökan när du kan börja arbeta hos oss. 
Tjänstgöringsgraden kommer att ligga på ca 60 % med arbetstid som är förlagd till både dagtid, kväll och helg. Det kan även förekomma delade turer.
 
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se
Rekryteringen sker löpande, bifoga CV och personligt brev.
Välkommen in med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Lisa Högstedt , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303767


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: