Logga in

Till toppen av sidan

Fastighetsförvaltare/projektledare & Säljare till Frösunda Omsorg

2017-08-31 | Stockholm | Medarbetare | Stab

Platser: 1


Förvaltare/projektledare & Säljare till Frösunda Omsorg
 

Vill du vara med och forma framtidens omsorg genom att ansvara för fastighetsfrågor för affärsområdet Äldreomsorg? Du stödjer verksamheten i samtliga fastighetsfrågor.  Därtill har du möjlighet att påverka utformningen av våra nya äldreboenden (om du har intresse) alternativ stödja andra affärsområden i fastighetsfrågor (Individ & Familj och Funktionsnedsättning).   
 
Du ska dessutom ansvara för att sälja boendeplatser till kunder. 
 
Här är utmaningen för dig!
På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss är det kunderna som bestämmer över sina liv och sin vardag. Det har visat sig att vårt sätt att arbeta leder till nöjdare kunder och på så sätt även en högre kvalitet i omsorgen. Nu söker vi en fastighetsförvaltare/projektledare och säljare till vårt serviceinriktad och affärsmässiga team!

Om rollen

Som förvaltare och projektledare: ansvarar du för

Kunna stödja region- och verksamhetschefen i alla fastighetsfrågor som t.ex.
   • Utreder investeringsbehov och förbereda beslutsunderlag
   • Koordinera vaktmästararbeten (vi har en egen fastighetsskötare och ska dessutom behöva samarbete med fastighetsskötare ute i landet för att kunna stödja våra verksamheter där)
   • Förhandling av hyresavtal
   • Deltar i utformningen av särskilda boenden för äldre
   • Hyresgästombud vid etablering av nya äldreboenden
   • Projektledning av hyresgästanpassningar
   • Stöd vid övertagenade av äldreboenden på entreprenad
   • Söker bygglov för skyltar mm

Som säljare ansvarar du för att säkra intäkter för företaget genom att:
   • Ansvar för försäljning och marknadsföring av platser här ingår även marknadsanalys:
    • Kartläggning av behov inom kommun och grannkommuner vid nyetablering
    • Tidig kontakt med förvaltningschef, boendesamordnare, äldreombudsman, äldrenämnd, MAS, MAR m.fl.
    • I samråd, planera och genomföra mässor, utställningar VIP-visningar, event m.m.
    • Ta fram allt informationsmaterial (i samråd med kommunikationsavdelningen) och boka in samt genomföra lägenhetsvisningar
    • Möten med kunder och närstående samt assistans i ansökan av platser mm


Omsorgsbranschen har en mjukare framtoning än den traditionella bygg- eller fastighetsbranschen. 

Det är mycket som händer inom vår bransch som är en ny, spännande och trygg framtidsbransch.
Fastighetsavdelning ingår i avdelningen för Affärsutveckling som ansvarar för Frösundas organiska tillväxtmål via etablering av bl.a. äldreboende i privat regi i kombination med innovation och utveckling inom omsorgens alla väsentliga delar.
Du kommer att ha en roll med påverkan på affären genom att tillhandahålla kostnadseffektiva lokaler som stöder våra verksamheter på bästa sätt. Vi prioriterar att växa i segmentet äldreboende i privat regi och en framgångsnyckel är att ha ett framgångsrikt koncept.  Vi vill att du är med och utvecklar vårt sätt att arbeta, kommer med nya idéer och bidrar i processen tjänste- och konceptutveckling

Din bakgrund
Du har en Universitet-/högskoleexamen, gärna med inriktning mot samhällsbyggnad, väg och vatten, arkitektur eller annan likvärdig utbildning som mäklarutbildning. Du är serviceinriktad samtidigt som du kan stå för ledningens linjer för lokaler.  Du har intresse för att göra skillnad för våra kunder och intresse för att förbättra deras liv genom att arbeta med koncept/ ta fram bättre lokaler. 
Som fastighetsförvaltare/projektledare & säljare är det viktigt att du har en affärsmässig inställning. Du ser möjligheter, tycker om problemlösning. (Det finns en möjlighet att arbeta inom etablering om intresse och fallighet finns. Erfarenhet från kommunala processer samt från omsorg är då meriterande.)
Du har stor respekt för våra kunder, deras liv och delar vår vision och värdegrund. Samtidigt har du en god känsla för affärsmässiga principer och arbetar hela tiden ur ett ekonomiskt hållbart perspektiv.

Om Frösunda
Frösunda har som en av Sveriges första privata omsorgsföretag lång erfarenhet. Vi har successivt utvecklat verksamheten och har idag 9 000 medarbetare över hela Sverige. Det gör oss till en av de ledande privata aktörerna i Sverige. Nu står hela samhället inför mycket stora utmaningar med en snabbt växande omsorg som ställer nya krav. Vi behöver utvecklingsinriktade och innovativa medarbetare som kan skapa nya sätt att arbeta. Läs mer på www.frosunda.se

Kontaktpersoner:

Julie Lam , Etablerings- & fastighetschef
Telefon: julie.lam@frosunda.se


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: