Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Omsorg AB i Linköping med omnejd söker personliga assistenter

2017-09-04 | Östergötland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 5


Frösunda omsorg AB i Linköping söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter istället för hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.
Vi söker personliga assistenter till våra kunder i Linköping, Mjölby, Skänninge och Vadstena med omnejd.

Personlig assistans – vad innebär det?


Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov. Du som söker är lyhörd och har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor. Du ska kunna tänka utanför boxen. Du är professionell och värnar om kundens personliga integritet. Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Specifikt om tjänsten


Då flera utav våra medarbetare slutar  pga studier söker vi nu vikarier med chans till fasta schemarader med varierande tjänstgöringsgrader. Till största del kommer jobbet att utföras i Linköping med omnejd samt Skänninge och Vadstena.
Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, natt (med jour) och helg. 
 
Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är meriterande, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som kunden efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Du är van vid självständigt arbete och har en god initiativförmåga, samt är en god lyssnare. Du är positiv, ser möjligheter och arbetar lösningsfokuserat. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Skriv och berätta om dig själv i din ansökan samt om du har körkort eller inte.
Vi bedriver assistans dygnets alla timmar och oregelbunden arbetstid förekommer.

Tjänsterna: Behovsanställning, Visstid så länge assistansuppdraget varar.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal Branch G – personlig assistans.
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se
Vi begär utdrag ur belastningsregistret. För att fylla in en sådan blankett går du in på: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Rekrytering sker löpande, bifoga CV och personligt brev. 

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

cecilia binglöv , Verksamhetschef
Telefon: 010- 130 39 15

Thomas Granath , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303226


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: