Logga in

Till toppen av sidan

Vi söker en personlig assistent till en kvinna boendes i Trelleborg/Smygehamn

2017-10-30 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna i 20-årsåldern boendes i Trelleborg/Smygehamn. Kunden har högfungerande autism och psykisk sjukdom, samt en långvarig ätstörningsproblematik. Kunden har stora kommunikationssvårigheter.

Arbetet innefattar att stötta och motivera vid måltider, utifrån ett fastställt matschema, 6 måltider/dag. Arbetet innefattar även att stötta kunden att få vardagen att fungera samt att motivera till aktiviteter av olika slag samt köra och följa med vid vårdbesök. Förekommer även en del hushållsysslor, som matlagning och disk mm.

Kunden är nyfiken och envis, gillar att läsa böcker och lösa korsord. Intresse för resor och kultur, matlagning och ett stort djurintresse. Kunden är gärna ute i skog och natur och ser gärna att du som assistent delar dessa intressen.

Du som söker tjänsten behöver vara ansvarsfull, lugn och trygg i din arbetsroll. Det är viktigt att du som söker är mycket lyhörd och flexibel, tex i sättet att kommunicera, och förstår och visar respekt för kundens integritet. Vi ser det som en stor merit om du har positiv energi och är lojal i ditt arbete, kan samspela med kvinnan och hennes familj (mamma och ett yngre syskon) samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Ett glatt humor förgyller allas vardag och du får gärna bjuda på dig själv utan att bli för privat, stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett starkt önskemål. Förekommer katter och hundar i hemmet.

Sysselsättningsgraden är ca 50-100% och arbetstiden är förlagt dag/kväll.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Marlena Kalita Rosendahl , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 32 11

Amanda Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: