Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till kvinna i Landskrona

2017-10-11 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Vi söker en assistent till en av våra kunder boendes i Landskrona. I arbetet med kunden är du ett stöd i vardagen. Eftersom hushållsarbete och städ är en stor del i arbetet är det viktigt att du har vana och intresse av att utföra sådant arbete.
 
Du som söker tjänsten behöver vara trygg, lugn, tålig, ödmjuk och har en förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Har du arbetat inom assistans tidigare ses detta som meriterande. Då kundens hälsotillstånd varierar måste du vara flexibel och kunna läsa av situationer. En stor fördel är om du har kännedom om dyslexi, dyskalkyli och kronisk smärta. Lyft kan förekomma.

Tjänstgöringsgraden är ca 85% och arbetstiden är delad tur 8.00-12-30/16.00-20.00

Förväntad start: Omgående
 
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Margaretha Jönsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 40 84

Amanda Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: