Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda söker Verksamhetschef till Socialpsykiatrienheten

2017-09-14 | Stockholm | Chef | Individ & Familj

Platser: 1

Frösunda söker en verksamhetschef som kan vara med och erbjuda vård och omsorg till högsta möjliga livskvalitet till våra kunder på vår socialpsykiatriska verksamhet i Upplands-Väsby. Frösunda jobbar intensivt med att förflytta sig från kundfokus till att alltid ha kundens fokus. Vi har ett utarbetat koncept för varje affärsområde och nu har turen kommit till Individ och Familj. Vi är ett stort företag och vi fortsätter att växa. Det innebär att det för rätt medarbetare, finns stora möjligheter till utveckling i din roll som chef såväl som vidare i Frösunda. Till din hjälp har du självklart din regionchef men också stabsfunktioner såsom kvalitetscontroller, Business Controller och HR.

Den aktuella enheten är boendestöd och daglig sysselsättning inom socialpsykiatri och vi driver verksamheten på entreprenad i Upplands-Väsby kommun.
Vi vill jobba med dig som har ett kompromisslöst kundfokus och som vill vara en del av vårt arbete med att ge våra kunder högsta möjliga livskvalitet och förutsättningar. Du skall vara driven och engagerad och jobba nära verksamheten tillsammans med övriga medarbetare och framförallt, dina kunder. Som ledare är du trygg, beslutsmässig och van att leda i förändring. Med ett genuint intresse för människor skapar du i ditt ledarskap förutsättningar för organisationen att nå sina mål och du är en självklar förebild i att leva företagets värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Fortsatt har du en förmåga att med lyhördhet för kundens behov, hög empati och professionalism bygga och underhålla affärsrelationer. Du kommunicerar framgångsrikt, är kvalitetsmedveten och har en stark drivkraft. Vi söker dig som har viljan och engagemanget att framgångsrikt fortsätta utveckla Frösunda i enlighet med vårt koncept. Frösunda vill vara en förebild för hur omsorg drivs ansvarsfullt och med hög kvalitet där vi alltid har kundens fokus i det vi gör. Det innebär att vi alltid tänker på hur våra beslut och handlingar påverkar kunden och där kommer du att kunna bidra till Frösundas utveckling och resultat.

Vi söker dig som har socionomutbildning eller annan relevant universitetsutbildning. Du har minst 3 års erfarenhet från arbete inom socialpsykiatri, funktionsnedsättning, eller individ och familj. Du har även erfarenhet från arbetsledande position, krav på minst 2 års chefserfarenhet. Du skall kunna påvisa att goda ekonomiska resultat har uppnåtts. Ledarerfarenhet från privat sektor är starkt meriterande – gärna servicerelaterade branscher. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Frösunda tillämpar individuell lönesättning och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträdesdatum sker enligt överenskommelse, sista ansökningsdag är 2017-10-30 men urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan redan idag! Har du några frågor är du välkommen att kontakta regionchef, Erik Lind.

Kontaktpersoner:

Erik Lind , Regionchef
Telefon: 0101303201


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: