Logga in

Till toppen av sidan

Mentalt stark personlighet sökes

2017-09-19 | Örebro | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Plats: Askersund

Kunden.
Vår kund är en person med personlig integritet. Kunden tycker om musik och djur vilket gör att du som söker förmodligen har ett gott öga till dessa intressen.

Vi tror att du som söker har ett stort tålamod och en god förmåga att läsa av andra människor. Vi sätter extra vikt vid din kommunikativa kompetens och förutsätter att du har möjlighet till att vara flexibel i dina arbetstider.

Struktur i vardagen är viktigt för vår kund och du som söker förstår balansen mellan när du skall vara tydlig i ditt handlande och när du kan vara mer tillmötesgående. Vidare gör kundens funktionsnedsättning att du kan ställas inför ovana situationer, vilket ställer högre krav på dig i form av ett lugnt tillvägagångsätt och en stor personlig mognad.

De primära arbetsuppgifterna handlar om att finnas där i vardagen för kunden. Ni kommer också att besöka daglig verksamhet. Den typen av arbetsuppgift gör att du som söker bör vara socialt kompetent och vara bekväm med att interagera med andra människor i olika sammanhang.

Arbetstiderna är förlagda till 08.00-16.00, 16.00-08.00 med viss del sovande jour.

Krav.
Körkort
Ej allergisk mot pälsdjur

Specifikt om tjänsten.
1 st schemarad om 63% med start snarast. 
Arbetstider förekommer över hela dygnet och du förväntas vara bekväm med att sova över hemma hos kund. Helgarbete förekommer.
Frösunda jobbar med löpande urval.

Kontaktpersoner:

Pia Widén , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303207

Carl Ivlove , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 17


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: