Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till ung kille

2017-09-19 | Kronoberg | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Jag är en pigg och glad kille på 19 bast med Cebral Pares som nu söker en ny assistent. Som alla andra tonåringar har jag bättre och sämre dagar. Har jag en bra dag gäller det för dig att hänga med på mina upptåg och har jag en mindre bra dag bör du kunna sitta stilla och observera.
 
Ska du jobba hos mig krävs det att du är lyhörd, pålitlig och omtänksam. Du bör även vara positiv, flexibel och initiativrik. Eftersom vi kommer umgås mycket är det allra viktigast för mig att vår personkemi stämmer och att du ser det som ett långsiktigt samarbete.
 
Du som assistent följer och hjälper mig med det mesta så väl i skolan som i hemmet. 
Hemma finns mina föräldrar och syskon samt vår hund, det kan därför vara bra om du inte är allergisk mot någon av dessa. Jag bor i Lenhovda, Uppvidinge kommun. 
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av AKK (Alternativ och kompletterande kommunikation) och/eller Bliss då detta tillsammans med kroppsspråk är mitt sätt att kommunicera. Har du inte någon erfarenhet av detta så kan du få utbildningen i jobbet bara du har ett brinnande intresse av att hjälpa med att kommunicera med min omgivning. 
 
Tjänsten är på cirka 90 % och det är cirka två-fem arbetspass i veckan, schemat är delvis flexibelt. Arbetstiden är främst dagtid med någon helg i månaden och det förekommer dubbelbemanning vissa dagar. Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv!
  
Körkort är ett krav.
 
Arbetstid/varaktighet: visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar, 
Rekrytering sker löpande, tillträde snarast.

Kontaktpersoner:

Sandra Hansson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 65


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: