Logga in

Till toppen av sidan

Verksamhetschef personlig assistans Frösunda Mjölby

2017-09-26 | Östergötland | Chef | Personlig Assistans

Platser: 1

Till vårt assistanskontor i Mjölby söker vi nu ytterligare en verksamhetschef ! Tillträde så snart som möjligt, varaktighet tillsvidare. Tjänstgöringsgrad 100% .

Som verkshamhetschef arbetar du  för att våra kunder, som har olika typer av funktionsnedsättningar, ska få möjlighet att leva det liv de vill leva med hjälp av sina personliga assistenter. Du har tät kontakt med dina kunder och deras anhöriga för att förvissa dig om att du vet exakt vad de har för förväntningar på Frösunda. Din uppgift blir att arbetsleda de personliga assistenterna i deras dagliga arbete så att kunderna och medarbetarna känner sig nöjda.

I ditt arbete som verksamhetschef rekryterar du nya assistenter, bemannar sjukluckor och ledigheter. En annan del av din vardag består i att ha möten med kund/anhöriga och assistenter, lägga scheman, attestera löner, föra social dokumentation samt att ha budget ansvar för din resultatenhet. Du är chef på distans vilket gör att det är oerhört viktigt att du brinner för att snabbt snappa upp signaler från kunder och medarbetare och agera på dem. Du har en hög servicekänsla och klarar en hög stressnivå. Till stöd har du dina verksamhetschefskollegor, din regionchef och en rad stödfunktioner inom företaget. Är du villig att lära dig att hantera arbetet som verksamhetschef kommer du att erbjudas ett roligt och stimulerande arbete i ett av omsorgsbranchens största företag.

Vi ser gärna att du är nyutexaminerad från personal och arbetslivsprogrammet eller socionomprogrammet eller att du har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi tror att du är hungrig, snabbtänkt och positiv och tycker om att ta eget ansvar. Körkort ett krav, vissa resor inom regionen förekommer.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner:

Kajsa Delborn , Regionchef
Telefon: 0101303158

Linda Fjällström , Verksamhetschef
Telefon: 010-1304097

Janis Nyborg , Verksamhetschef
Telefon: 010-1304098


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: