Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Omsorg AB i Mjölby med omnejd söker personliga assistenter

2017-09-21 | Östergötland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 3

 
Frösunda Omsorg AB i Mjölby söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter istället för hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.
Vi söker personliga assistenter till våra kunder i Mjölby, Skänninge, Mantorp och Vadstena med omnejd.


Personlig assistans – vad innebär det?

Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov. Du som söker är lyhörd och har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor. Du ska kunna tänka utanför boxen. Du är professionell och värnar om kundens personliga integritet. Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 
 
 
 
Krav

Att behärska svenska språket i tal och skrift.
Då en del utav våra medarbetare slutar pga studier söker vi nu vikarier till flera utav våra uppdrag. Till största del kommer arbetet att utföras i Mjölby med omnejd samt Mantorp, Skänninge och Vadstena.
Vi bedriver assistans dygnets alla timmar och oregelbunden arbetstid förekommer. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, natt (med väntetid) och helg. 
 
Vi söker nu personliga assistenter med vårderfarenhet enligt kundernas önskemål. Du bör ha erfarenhet utav Track, PEG, sondmatning samt syrgas och kunskap om Epilepsi. Du bör även ha en god fysik då det förekommer vändningar/lyft/förflyttningar. Du är van vid självständigt arbete och har en god initiativförmåga, samt är en god lyssnare. Du är positiv, ser möjligheter och arbetar lösningsfokuserat. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Skriv och berätta om dig själv i din ansökan samt om du har körkort eller inte.


Tjänsterna: Behovsanställning

Timlön, individuell lönesättning. Kollektivavtal Bransch G – personlig assistans.
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se

Rekrytering sker löpande, bifoga CV och personligt brev. 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner:

Linda Fjällström , Verksamhetschef
Telefon: 010-1304097

Janis Nyborg , Verksamhetschef
Telefon: 010-1304098

Cecilia Binglöv , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303915


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: