Logga in

Till toppen av sidan

Förvaltningsledare

2017-11-13 | Stockholm | Medarbetare | Stab

Platser: 1

Frösunda har en vision om att bidra till förändrade spelregler inom omsorg. Vi arbetar för en omsorg där det är kundens fokus som gäller i alla lägen, något som inte alltid är fallet i dag. I grunden ligger en idé om hur vi kan skapa allra störst nytta för våra kunder. 

Idag har vi fler än 9 500 medarbetare över hela Sverige som ger omsorg, vård, stöd och service inom affärsområdena Äldreomsorg, Personlig assistans, Funktionsnedsättning samt Individ och familj. Det gör oss till en av de största privata aktörerna i Sverige. Vi drivs av ett starkt kundfokus med målet att erbjuda våra kunder högsta möjliga livskvalitet. Frösundas huvudkontor ligger i Solna och till vår IT-avdelningen rekryterare vi en:

Förvaltningsledare

IT-avdelningens uppgift är att stödja medarbetare och chefer i sitt arbete att uppfylla Frösunda Omsorgs vision och mål. Tjänsten som förvaltningsledare innebär arbete med områdena Datalager, Redovisning, Kundreskontra- och Leverantörsreskontra-system. Du kommer att ansvara för att verkställa förvaltningsplanens mål avseende IT-stöd, att tekniska samband fungerar tillfredsställande och att bevaka avtalsförhållanden med externa leverantörer. I dina arbetsuppgifter ingår att i samråd med resursägare bemanna roller på operativ nivå och att utarbeta förvaltningsplan tillsammans med förvaltningsledarens verksamhet. Du kommer att följa upp förvaltningens IT-kostnader. I tjänsten ingår även rent operativa uppgifter som att ta fram rapporter och hantera integrationer mellan de olika systemen.

Som förvaltningsledare är du van vid att vara spindeln i nätet. Du ska gilla och vara bra på att leda och följa upp aktiviteter, att kunna leverera mervärde till verksamheten samt stimulera de resurser som arbetar i förvaltningsobjektet. Som person är du engagerad, resultatorienterad, systematisk, noggrann och säkerställer att viktig information kommer fram och dokumenteras. Du har naturligtvis en mycket god social förmåga och trivs med att samarbeta med andra. Vidare har du ett flexibelt ledarskap som du kan anpassa efter olika situationer. Du fattar tydliga beslut, är initiativtagande och ser till att saker och ting blir utförda. Vi värdesätter en god affärsmässig relation med objektägare, chefer och andra personer. Du behöver vara är en bra problemlösare.

Formella kvalifikationer: 
o Relevant högskoleexamen. 
o Erfarenhet av förvaltning av IT-system. 
o Erfarenhet av DBA administration   
o Erfarenhet av förvaltning av redovisningssystem. 
o God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
o Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har: 
o Erfarenhet av att arbeta med olika typer av ekonomisystem. IFS, Ascendo och Cognos är de främsta  system Frösunda använder. 
o Erfarenhet av projektstyrning. 
o Kunskap och erfarenhet från arbete inom liknande organisation. 
   
Som person vill vi att du:  
o Är drivande och har ett resultatinriktat och serviceorienterat förhållningssätt.
o Är självgående och har ett strukturerat arbetssätt samt är pedagogisk och tydlig.
o Har god analytiskförmåga och har lätt för att ta till dig ny kunskap.
o Är prestigelös och att du har mycket god samarbetsförmåga. 
  
Frösunda erbjuder dig 
Ett omväxlande arbete där denna roll har en hög prioritet från företagsledningen. Vi sitter i fina lokaler vid Haga Norra i Solna, med goda kommunikationsmöjligheter. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning.

Kontaktpersoner 
Tobias Knutsson, HR Specialist, telefon 010 - 130 30 44, Tobias.Knutsson@frosunda.se 

Ansök här! 
Använd nedanstående formulär och bifoga ditt CV.  Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sistas ansökningsdag. 

Kontaktpersoner:


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: