Logga in

Till toppen av sidan

Gruppbostäder i Uppsala söker timvikarier

2017-09-29 | Uppsala | Medarbetare | Funktionsnedsättning

Platser: 5


Frösunda Omsorg söker timvikarier till flera gruppbostäder i Uppsala med omnejd.

Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor med olika funktionsnedsättningar. Arbetet på gruppbostad syftar till att ge stöd och service genom en trygg och fungerande vardag för de personer som bor i verksamheterna. 

Verksamheternas målgrupp är personer med funktionsnedsättningar och som tillhör personkrets 1 enligt Lag om Stöd och Service till vissa funktionshindrade (LSS). Stöd i hygiensituationer förekommer, samt även tunga lyft.
 
Din bakgrund
 
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av arbete på gruppbostad eller med personer som har utvecklingsstörning och/eller psykisk funktionsnedsättning. Du ska framförallt ha ett genuint intresse för människor och alltid ha kundens egna perspektiv i fokus.

Vi ser gärna att studenter under utbildning till exempelvis undersköterska, socionom, beteendevetare, psykolog eller lärare söker sig till arbetet som timvikarie.  

 
Körkort
B körkort är inget krav, men meriterande. Vissa gruppbostäder ligger belägna utanför stadskärnan men med bussförbindelser. Körkort underlättar för dig att ta dig till och från arbetet.
 
Arbetstider och omfattning
 
Timanställning. Arbetstiderna är förlagda till dagar, kvällar, helger och nätter. Sovande jour nattetid.
Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningsperioden.

 

 
Välkommen med din ansökan!
 

Kontaktpersoner:

Carin Hallenberg , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 3473


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: