Logga in

Till toppen av sidan

Lönespecialist med systemintresse

2017-10-02 | Stockholm | Medarbetare | Stab

Platser: 1

Idag har vi fler än 9 500 medarbetare över hela Sverige som ger omsorg, vård, stöd och service inom affärsområdena Äldreomsorg, Personlig assistans, Funktionsnedsättning samt Individ och familj. Det gör oss till en av de största privata aktörerna i Sverige. Vi drivs av ett starkt kundfokus med målet att erbjuda våra kunder högsta möjliga livskvalitet. Frösundas huvudkontor ligger i Solna och dit söker vi en

Lönespecialist med systemintresse

Frösunda Omsorg erbjuder dig ett omväxlande arbete i nära samarbete med det övriga löneteamet bestående av totalt 15 personer; löneadministratörer, lönespecialister, systemförvaltare lön och lönechef. Tillsammans med systemförvaltaren och dina övriga kollegor ansvarar du för hela löneprocessen och ser till att arbetet utförs med kundfokus och högsta kvalitet.
På Frösundas löneavdelning finns det möjlighet att vara med och påverka och bidra till utveckling av avdelningens ansvarsområden samt möjlighet till personlig utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som lönespecialist kommer du huvudsakligen att arbeta i lönesystemet HR-plus. Du kommer att tillsammans med vår systemförvaltare/förvaltningsledare ansvara för att lönesystemet fungerar som det ska och utvecklas på rätt sätt.
Du kommer att vara behjälplig vid uppgraderingar, tester och enklare systemförvaltning så som registervård, upplägg av nya lönearter, kollektivavtalsenliga förändringar, underhåll och förbättring av bokföringsbryggan, årsskiftesrutiner, semesterårsskifte mm.
Tjänsten innebär även ett nära samarbete med alla medarbetare på lön, HR, ekonomi och IT avdelningen. Du kommer att vara behjälplig med att ta fram viss statistik och rapporter till olika instanser både inom och utanför Frösunda.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kontroller/ tester
  • Avtalstolkning
  • Statistik
  • Bokföring av löner
  • Årsskiftesarbete
  • Semesterårsskifte
  • Efterrapportering till ekonomiavdelningen samt pensions- och försäkringsadministration.
  • Arbeta konsultativt gentemot organisationen gällande löne/systemfrågor och bidrar till att utveckla och kvalitetssäkra arbetssätt och rutiner för dig själv och teamet.
Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, t.ex. YH-utbildning, inom lön och ett par års erfarenhet av att arbeta med lönehantering och /eller systemförvaltning, gärna på ett större företag. Om du har erfarenhet av HR-plus är det meriterande.  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarstagande, glad och energigivande, bra på att föreslå förbättringar samt driva och förankra dessa själv eller tillsammans med kollegor. Då arbetet innehåller både externa och interna kontakter är det viktigt att du är serviceinriktad. Tjänsten kräver att du är kundfokuserad, strukturerad samt att du arbetar bra i team.  Du bör ha ett intresse av att utveckla och använda moderna system som verktyg i ditt arbete. Vidare är du prestigelös och hjälpsam.  

Vi erbjuder Dig
Att bidra till att vara med och skapa Sveriges bästa omsorgsföretag. Detta leder självklart till goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Frösunda tillämpar individuell lönesättning och lägger stor vikt på personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum sker enligt överenskommelse och intervjuer kommer att ske löpande. 

Kontaktpersoner
Tobias Knutsson, HR Specialist, telefon 010 - 130 30 44, Tobias.Knutsson@frosunda.se 

Ansök här! 
Använd nedanstående formulär och bifoga ditt CV.  Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka gärna din ansökan redan idag.

Kontaktpersoner:


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: