Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till 11-årig flicka utanför Helsingborg

2017-10-12 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker en personlig assistent till en av våra yngre kunder som bor med sin familj utanför Helsingborg. Kunden är en glad tjej på 11 år. Flickan har en utvecklingsstörning och behöver hjälp och stöttning med det mesta i sin vardag. Kunden är aktiv och hennes intressen är bland annat gymnastik, musik och dans.

Du som söker tjänsten behöver vara lugn, lekfull, tålmodig, noggrann och har en förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med kunden och hennes familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Erfarenhet av arbete med barn med speciella behov och utåtagerande beteende är en fördel och det är önskvärt att du kan TAKK. Som assistent ska du hjälpa och stötta henne i såväl hemmet som vid fritidsaktiviteter. Du bör vara rökfri.

B-körkort och tillgång till egen bli är krav. 
 
 Du arbetar eftermiddagar/kvällar och helger samt dagtid vid skollov. Tjänsten ligger mellan 25-70% då du kommer att jobba mer under loven.
 
Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Nina Emmertz , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 36 58

Amanda Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: