Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till tjej i mellanskåne

2017-11-20 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker en assistent till en av våra kunder. Kunden är en tjej i 25-års åldern. Till kundens intresse hör bland annat dans, umgås med vänner och simning, det är därför ett krav att du är simkunnig då ni går och simmar tillsammans. I arbetet med kunden är du ett stöd i vardagen du hjälper till med hygien, städning och matlagning. Det är önskvärt om du har ett matlagningsintresse. Som assistent ska du hjälpa och stötta henne i såväl hemmet som vid fritidsaktiviteter. 

Du som söker tjänsten behöver vara trygg, lekfull, ansvarstagande, lyhörd och ambitiös och har en förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med kunden och hennes familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Du som söker måste inte ha någon erfarenhet med dig sedan tidigare, men det krävs ett genuint intresse för att lära samt att arbeta med människor. Har du arbetat inom assistans tidigare ses detta som meriterande. Bra fysik är ett plus eftersom det förekommer både manuella lyft och med lyfthjälpmedel. Allmänt djurintresse och hundvana är meriterande då familjen har två hundar.
 
B-körkort och tillgång till bil är ett krav. 

Vi söker timvikarie med möjlighet till fast schemarad, du arbetar dygn/12h pass med sovande nattjour.

Förväntad start: Omgående
 
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Emelie Persson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 32 10

Amanda Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: