Logga in

Till toppen av sidan

Äventyrsskolan söker tränare/elevassistenter

2017-12-06 | Stockholm | Övriga tjänster | Funktionsnedsättning

Platser: 1

Äventyrsskolan söker dig som är engagerad, positiv, pedagogisk, har tålamod, gillar äventyr och vill arbeta som tränare/elevassistent med våra elever som har autism och utvecklingsstörning. Vi arbetar i arbetslag, lärare och tränare/elevassistenter.

Vi är en grund- och gymnasiesärskola (tränings- och individuella programmet). Vi har även KTT (fritids) för de elever som har behov av det. Till hösten har vi 15 elever och lika många personal.

Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller liknande, meriterande med TBA kunskap och/eller erfarenhet av arbete med autism eller/och funktionsnedsättning.

Som person har du ett pedagogiskt synsätt, engagerad, flexibel, tydlig, strukturerad, bra på att passa tider, har tålamod och gillar att hitta på aktiviteter både fysiska och kulturella. Det är viktigt att du är "godhjärtad och hårdhudad". Du ska kunna utrycka dig väl i svenskt tal och skrift. Du bör även ha körkort.

Du ska bidra till att våra elever upplever högsta möjliga livskvalitet genom att pröva nya aktiviteter och våga tänja på gränser!

I Frösunda har vi individuell lönesättning och kollektivavtal.

Vi söker ny medarbetare som vikarie för en av våra medarbetare som studerar. Vikariatet är på ett år och kan ev förlängas.

Vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan mottages endast via denna länk, ansökan ska innehålla personligt brev och cv som bifogas i angivet format.


Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Nanna Moe , Bitr rektor
Telefon: 010-1303469


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: