Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till man i Kivik

2018-05-28 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker en personlig assistent till vår kund boendes i Kivik. Vi söker dig med bra bemötande och ser gärna att du har någon vårderfarenhet. Arbetet består i att hjälpa en herre i hans vardag med allt från hygien till städning och matlagning.

Tjänstgöringsgraden är ca 20% med möjlighet till mer och arbetspassen är förlagda dagpass 09.30-17 och kväll/natt 16.30-10.30 alternativt att man arbetar dygn 10-10.

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent hos vår kund? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Therese Jutemar , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 56


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: