Logga in

Till toppen av sidan

Behandlare som vill göra en förändring för ungdomar sökes!

2017-10-12 | Skåne | Medarbetare | Individ & Familj

Platser: 1


Vill du vara med och förändra vården för ungdomar i Sverige? Då har du chansen nu då vi söker behandlare till vår enhet mellan Malmö och Trelleborg!

På Frösunda har vi utformat ett omhändertagande som bygger på mänsklig värme och tillit. Ingen ungdom ska behöva känna sig ensam och det är vår skyldighet som medmänniskor att göra allt vi kan för att dessa ungdomar ska känna framtidshopp igen. Det är vår skyldighet att finnas vid deras sida och att hjälpa dem in i samhället. På Frösunda har vi dessutom en tydlig idé – här bestämmer kunden själv!

Vi söker dig som är driven och engagerad till att arbeta nära verksamheten tillsammans med våra kunder.  Som person är du trygg, tålmodig, ödmjuk och relationsskapare. Du har ett genuint intresse för människor och du bidrar till att din verksamhet når de uppsatta målen tillsammans med din verksamhetschef och övriga kollegor. Du är en självklar förebild att leva efter Frösundas värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.

I din roll som behandlare på Frösunda kommer ditt arbete bestå av att arbeta för att nå de uppsatta målen som finns i respektive genomförandeplan. Fortsatt ska du också planera och genomföra insatser och behandling i vardagen för Frösundas kunder samt leda veckosamtal med kunderna och ge det stöd som krävs. Du kommer ansvara för att sammanställa vecko- och månadsrapporter för kund, regelbundet rapportera till uppdragsgivare. Utöver detta tillkommer dagliga arbetsuppgifter såsom städning, matlagning och övriga dagliga hushållssysslor såsom inköp av kläder och aktiviteter och på så vis agera som kundernas förebild.

Vi söker dig som har en socionom-, socialpedagog-, behandlingspedagog-, eller beteendevetenskaplig utbildning. Fortsatt skall du ha minst 2 års erfarenhet av målgruppen pojkar/unga män och av behandlingsarbete med utåtagerande problematik och ofta begynnande missbruk och kriminalitet. Kännedom om rådande lagar och förordningar är meriterande. Körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift ser vi som en förutsättning.  Arbetstiderna är oregelbundna, med arbete på dag, kväll och natt. Jour förekommer och även ensamarbete. Vi ser att du som söker är en självklar ledare med stor inlevelseförmåga. Du är skicklig på att motivera ungdomar och är fysiskt aktiv. Vi lägger stort vikt vid den personliga lämpligheten.  

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Välkommen in med ansökan redan idag!

Kontaktpersoner:

Francisco Perez , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303464


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: