Logga in

Till toppen av sidan

Glad och ansvarsfull personlig assistent på ca 50% sökes till pojke utanför Östersund

2017-11-09 | Jämtland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.


Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad kan Frösunda erbjuda mig?
·         Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
·         Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
·         Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.
·         Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
·         Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.


Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu personliga assistenter till vår glada och aktiva barnkund boendes med sin familj en bit utanför Östersund.  Assistentgruppen behöver nu förstärkas med en flexibel, ödmjuk, lyhörd och lösningsfokuserad assistent som kan jobba cirka 15-20 timmar i veckan. Arbetstiden är förlagd mestadels på eftermiddagar, kvällar och helger. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 
 
Vi tycker att den viktigaste egenskapen hos dig som assistent är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du också vara kreativ för att lösa de situationer som kan uppstå. Utbildning är inte ett krav utan ses som meriterande. Har du erfarenhet av kommunikationshjälpmedel är det en merit. Körkort och bil krävs då kunden bor så till att bussförbindelser inte är förenliga med arbetstiden. Du ska vara rökfri och ha en god fysik då promenader och liknande ingår i tjänsten.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum, gärna så snart som möjligt.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Jenny Fahlgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: