Logga in

Till toppen av sidan

Traineejobb

Eftersom vi finns där för våra kunder, blir vi populära och många söker sig till oss. Därför har vi nästan alltid behov av duktiga människor till våra olika områden och avdelningar. För dig som vill utvecklas och göra skillnad i vår bransch, kan vi ofta erbjuda traineeplatser och ledarutbildningar.

Traineeprogram

Frösunda Omsorg växer. Under de senaste åren har Frösunda startat flera nya verksamheter inom äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj. Vi är också en av landet största aktörer inom personlig assistans.

Vi har ett tydligt koncept. På Frösunda har vi alltid kundens fokus. Vår idé är något som är så självklart i så gott som alla andra branscher, men som av någon anledning är kontroversiell i vår: Att kunden ska få bestämma. Över sin vardag. Över sitt boende. Över sin omsorg.  Vår roll är att se situationen ur kundens perspektiv, och bidra till dennes möjligheter att leva ett självständigt liv med goda levnadsvillkor.

För att ta det slutgiltiga steget framåt måste alla Frösundas chefer vara motiverade och vilja ha Kundens fokus i alla led. För dem som inte vill jobba på det sättet är Frösunda inte rätt arbetsplats. Resultatet av satsningen är att många chefer har valt att sluta. Men också att fler nya valt oss som ny arbetsgivare, för att de vill arbeta med Kundens fokus.

Vi vet att nyckeln till framgång är bra chefer. Med rätt chefer vid rodret ska vi förändra hur vi ser på omsorgen i Sverige. Därför startar vi under hösten 2016 ett trainee-program för blivande chefer inom våra affärsområden funktionsnedsättning och individ och familj.

Chefens betydelse bekräftas av kunderna. I Frösundas omfattande studie av faktorer som är viktigast för kundernas välbefinnande, visar det sig att cheferna har en avgörande roll. Inte minst när det gäller implementering av kvalitetsförbättringar, policys och till och med lagstiftning. Det krävs ett starkt och empatiskt ledarskap på alla nivåer för att styra om alla insatser till Kundens fokus.

 

Individuell utbildning

Som deltagare i vårt traineeprogram får du alla verktyg du behöver för att kunna arbeta som chef med kundens fokus i Frösunda. Vi erbjuder i första hand en individuell chefsutbildning med en mentor från Frösundas ledning och i andra hand ett av de roligaste och viktigaste jobben som finns. Traineeprogrammet varvar praktiskt arbete ute i verksamheten med relevant utbildning och en egen mentor från Frösundas ledning. Under programmet får du även möjlighet att vara en del av det mobila teamet som reser runt i landet och stöttar våra verksamheter.

Till en början planerar vi att erbjuda tio platser. Är du intresserad att vara en av våra första traineer? Mejla din ansökan till trainee@frosunda.se

Vid frågor, kontakta Ros-Mari Seidlitz, kvalitetscontroller
E-post: ros-mari.seidlitz@frosunda.se
Telefon: 010-130 57 02


De orter som är aktuella i första omgången:

  • Falkenberg

  • Halmstad

  • Borås

  • Stockholm

  • Uppsala

  • Gävle

 

Hjälp oss göra webbplatsen bättre

Lämna synpunkter här

Vår webbplats är till för dig

Är det något du skulle vilja ha annorlunda?

Lämna dina synpunkter i formuläret.