Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till 9-årig tjej i Ängelholm

2020-01-02 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu en kvinnlig assistent för arbete hos en av våra yngre kunder i Ängelholm!

I detta uppdrag arbetar du med en tjej som har behov av stöd i alla situationer, med hygien, i matsituationen samt med aktiviteter.

Kunden ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbetet som personlig assistent, har du erfarenhet av Rett syndrom, epilepsi samt matning via PEG så är det ett plus. Du är en person som har lätt för att anpassa dig då du jobbar nära kundens familj, du har förmåga att vara tydlig i ditt arbete och aktivera kunden samtidigt som du är lugn. Vidare bör du vara ansvarstagande, påhittig och glad. Det förekommer lyft så en god fysisk hälsa är att föredra. Kunden badar, rider och har hund i hemmet så du får inte vara allergisk mot klor och pälsdjur.  

Krav är att du är rökfri samt har körkort.

På denna tjänst jobbar du måndag-fredag cirka klockan 12.00-20.15. Tjänstgöringsgraden är cirka 90%
Uppstart i början på januari och arbetet kommer att föregås av inskolning.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa hos vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning utifrån kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Margaretha Jönsson , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 40 84


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: