Logga in

Till toppen av sidan

Ledsagare sökes till uppdrag i Vellinge kommun

2020-10-14 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 4

Vad innebär tjänsten?
Frösunda söker nu ledsagare till flera uppdrag i Vellinge kommun. Omfattning och innehåll i uppdragen varierar. Vi har kunder som är i behov av stöd med träning, bad samt stöd vid sociala aktiviteter. 

 Vi önskar att du som söker är flexibel och att du har ett genuint intresse av att hjälpa dina medmänniskor till en meningsfull vardag. Har du erfarenhet av arbete inom vård och omsorg så är det ett plus men inget krav. Vissa uppdrag omfattar enbart några timmar och det är därför bra om du själv bor i kommunen. Att vara ledsagare är ett perfekt uppdrag att kombinera med studier eller deltidstjänstgöring. Det går även bra att kombinera flera ledsagaruppdrag. Att tala det svenska språket väl är viktigt då uppdragen till stor del innefattar kommunikation.

Rökfri arbetstid.
Körkort är meriterande.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för anställning.

Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent hos vår kund? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande. Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Robin Vandling , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 32 10


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: