Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till tjej i 20-årsåldern

2020-05-18 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?
Till en av våra yngre kunder söker vi nu en assistent för långvarigt uppdrag. Kunden i fråga är en tjej som går i skolan på Furuboda så det är dels där man kommer att jobba men även hemma hos kunden utanför Höör.
Det är viktigt att du som söker är beredd att jobba på båda ställena.
Kunden har en hjärnskada samt diabetes och behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag. Till kundens intressen hör bland annat hästar, simning och disco och hon åker därtill gärna på utflykter.

Kunden ser gärna sökande mellan 25 -40 år.
Kunden önskar kvinliga assistenter som är pigga, glada, positiva, engagerade och lyhörda i sitt arbete. Du får gärna vara kreativ och komma med idéer och förslag på utflykter och aktiviteter att förgylla vardagen med. Har du kunskap om eller erfarenhet av diabetes är detta ett plus men inget krav. Det viktigaste är att personkemin stämmer.

B-körkort och tillgång till egen bil är krav. 
Du kommer att jobba på timmar vid behov vid sjukdom alt semester.
Tiderna är förlagda på dygnets alla tider men 8 h jour.

Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Kontaktpersoner:

Therese Jutemar , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 37 56


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: