Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assistenter till man i 35-årsåldern i Trelleborg (2 större tjänster)

2019-08-12 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?
Nu söker vi på Frösunda personliga assistenter till en man 35-årsåldern boendes i Trelleborg. Mannen är rullstolsburen, kommunicerar via pektavla och får mat via sond. Du som assistent får delegering på sond samt mediciner.

Mannen söker glada och positiva assistenter som kan ta egna initiativ och vara drivande när det behövs men också kunna känna av när det är läge att backa. Kunden ser gärna att du har nära till humor samt behärskar det svenska språket.

Vi har två tjänster på mellan 80-95%. 
Arbetstidena är förlagda dygnet runt och du som assistent arbetar på ett rullande fyraveckorsschema med blandade pass. 

Start: 1 september

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa hos vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning utifrån kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 3757

Robin Vandling , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 33210


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: