Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till 23-årig kille med autism boendes i Helsingborg

2020-07-07 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att utvecklas i aktiviteter, träffa andra människor och leva ett hälsosamt liv. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Om tjänsten:

Nu söker vi en personlig assistent som vill jobba extra vid behov hos en kille i 20-årsåldern med autism. Kunden bor i ett eget hem i utkanten av Helsingborg. Du kommer att arbeta både i kundens hem samt vara med på de aktiviteter kunden gör. Kunden är väldigt fysiskt aktiv med dagliga promenader och cykelturer, vilket innebär att du som assistent måste vara fysiskt aktiv och röra på dig. 
Du behöver förstå och tala svenska väldigt bra, för att komunikationen ska fungera. 
Erfarenhet av av autism och utåtagerande är ett krav.

Du som söker är strukturerad, lyhörd och långsiktigt engagerad.
Körkort är ett krav.


Arbetstiderna är förlagda under hela dygnet. Under natten är det jourtid kl 22:00-05:45.

 
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Therese Jutemar , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 37 56


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: