Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till kvinna boendes i Kävlinge

2020-02-24 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
För kunds räkning söker vi nu personliga assistenter som vill jobba hemma hos en av våra kvinnliga kunder i Kävlinge. Kunden är normalbegåvad och levnadsglad kvinna med många åtaganden och talar om hur hon vill ha sin assistans utförd. Kunden har en CP-skada samt en synskada, och behöver hjälp och stöttning i den vardagliga livsföringen, så som vid aktiviteter, träning, hushållssysslor och personlig omvårdnad. Till kundens intresse hör bland annat matlagning, bakning och träning och det är ett stort plus om du delar dessa intressen.

Du som söker tjänsten behöver ha tålamod, vara lugn, effektiv, bör kunna hantera snabba förändringar och vara trygg i din arbetsroll.  Det är viktigt att du som söker är lyhörd för kundens behov samt visar respekt för kundens integritet. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Kunden önskar sökande 25-40 år och som bor i eller nära Kävlinge, Lund, Helsingborg, Malmö. Du bör ha erfarenhet av CP-skada eller annan erfarenhet som bedöms vara lämplig. Positivt om du har humor och är stabil, har en seriös inställning till jobbet samt ordning och reda. Du måste också tåla katt, då det finns katt i hemmet. Arbetsplatsen är rökfri.

Arbetstiderna är förlagda dag/kväll samt helg. Vi söker framförallt timvikarier som kan hoppa in vid behov.

Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Kontaktpersoner:

Robin Vandling , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 3210


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: