Logga in

Till toppen av sidan

Söker du extra arbete? Ledsagare till Stockholmsomådet sökes

2019-09-20 | Stockholm | | Funktionsnedsättning

Platser: 1

Frösunda söker nu ledsagare till flera uppdrag i Stockholms kommun. Omfattning och innehåll i uppdragen varierar. Vi har kunder som är i behov av stöd med träning, bad samt stöd vid sociala aktiviteter. Dom flesta av våra brukare är yngre och föredrar därför någon i samma ålder.


 Vi önskar att du som söker är flexibel och att du har ett genuint intresse av att hjälpa dina medmänniskor till en meningsfull vardag. Har du erfarenhet av arbete inom vård och omsorg så är det ett plus men inget krav. Vissa uppdrag omfattar enbart några timmar och det är därför bra om du själv bor i kommunen. Att vara ledsagare är ett perfekt uppdrag att kombinera med studier eller deltidstjänstgöring. Det går även bra att kombinera flera ledsagaruppdrag. Att tala det svenska språket väl är viktigt då uppdragen till stor del innefattar kommunikation.
Pssen är oftast korta 2-3 timmar/tillfälle. Detta ärvdärför endast ett extra arbete.

Rökfri arbetstid.


Utdrag ur belastningsregistret krävs för anställning.

Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent hos vår kund? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande. Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Jeanette Livefjord , Kundinformatör
Telefon: .


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: