Logga in

Till toppen av sidan

Energisk personlig assistent sökes till 12-årig pojke i Höganäs (timmisar).

2019-11-11 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker personliga assistenter till vår kund i Höganäs. Vår kund är en glad, energisk och envis 12-årig pojke med angelmans syndrom och epilepsi som bor med sin familj i Höganäs. Som assistent hos vår kund behöver du vara pigg, alert och kunna ligga steget före för att han kräver ständig påpassning och övervakning. Du jobbar där kunden är vilket kan vara både i familjens hem samt på aktiviteter och utflykter.

Pojken tycker om att bada både i badhus och på stranden så du som söker behöver vara simkunnig samt tåla klor och saltvatten. Han går på gympa och ridning samt tycker om att vara iväg på olika evenemang. Det är därför viktigt att du som assistent är flexibel och initiativtagande.

Assisterna jobbar med lågaffektivt bemötande samt tecken som stöd och har du som söker erfarenhet av detta är det mycket meriterande. Du som söker har en genuin vilja att lära dig och utvecklas tillsammans med pojken.

Arbetstiderna är förlagda till eftermiddag, kväll och natt. Du som assistent hämtar pojken i skolan på eftermiddagen samt lämnar honom i skolan på morgonen. På helger samt röda dagar är arbetstiden förlagd även dagtid.

I hemmet finns hundar samt katt så du som söker bör ej vara allergisk eller rädd för djur.
 

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57

Nina Emmertz , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 36 58


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: