Logga in

Till toppen av sidan

Polsktalande personlig assistent till man i Helsingborg

2019-11-11 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?
Vi söker en personlig assitent till vår kund i Helsingborg. Kunden är en man som har haft en stroke och är rullstolsburen idag. Vi söker dig med erfarenhet inom vården och som är van vid att använda hjälpmedel. Kunden behöver hjälp med förflyttningar, hygien, matsituationer och allt för att få sin vardag att fungera.  

Möjlighet till mer pass finns vid semestrar och sjukdom. Arbetspassen ligger 09.00-11.30 samt 15.30-19.30. Det finns möjlighet att dela upp passen så att du som assistent kan jobba antingen dag eller kväll men vi ser det som positivt om man kan ta båda passen. Därför är det bra om du som söker bor i Helsingborg.

Start omgående.

Vid intresse kontakta Anne Johansson på 010 130 37 21 eller ansök via annonsen.

Kontaktpersoner:

Anne Johansson , Versamhetschef
Telefon: 010-130 3721

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 3757


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: