Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till autistisk man i Skurup

2019-11-26 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?
Vill du vara med och skapa förutsättningar till ett meningsfullt liv för en av våra kunder i Skurup?
Då är du välkommen att söka denna tjänst som personlig assistent hos en man i 45-årsåldern som har utvecklingsstörning och autism.
Arbetsuppgifterna består av att assistera kunden i vardagen vad gäller omvårdnad och hushållssysslor, samt att delta i kundens olika aktiviteter.
Kundens verbala språk och förståelse är begränsat, det är därför viktigt att du som söker är lyhörd, lugn och trygg och har förmågan att både se och förstå kundens behov.

Tidigare erfarenhet av autism är meriterande.

Tjänstgöringsgrad: ca.75 %

Arbetstid
: Arbetspassen är förlagda kvällar och nätter samt dygnspass på helger.

Förväntad start:
Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV.
Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Adam Nodelijk , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 89


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: