Logga in

Till toppen av sidan

Sjuksköterskor för timanställning Hanvendens Vård- och omsorgsboende

2019-12-02 | Stockholm | | Äldreomsorg

Platser: 3


Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!
Vi söker sjuksköterskor för timanställning som vill förändra äldreomsorgen
Många äldre upplever att andra försöker bestämma över deras vardag. Makten över ens eget liv försvinner med den stigande åldern och man blir inte sedd för den man är. Det tycker vi inte är okej. Därför jobbar vi efter en tydlig idé på Frösundas Omsorg: Här bestämmer kunderna över sitt liv och sin vardag. Då säger de att de trivs bättre och upplever en högre kvalitet i sin omsorg. Det är en anledning till att vi växer och behöver fler duktiga sjuksköterskor.

Frösundas koncept bygger på modern forskning om kognition för att skapa högsta möjliga livskvalitet för våra kunder. Vi vet att alla människor är olika och att detta inte förändras även om den kognitiva förmågan gör så. Det finns därför inget enkelt recept eller manual för att förstå och stödja personer med kognitiv svikt. Istället anser vi att kunskap om kognition tillsammans med kunskap om individen är nyckeln till att lyckas. Det är först när vi lyssnar på kunden på riktigt som vi kan ge det stöd som han eller hon behöver. Det är då som vi arbetar efter kundens fokus.   

Om du brinner du för samma saker som oss kan vi erbjuda mycket attraktiva villkor, intressanta möjligheter inom organisationen och inte minst ett av Sveriges viktigaste jobb
Hanvedens vård- och omsorgsboende är ett modern boende som öppnade 2016 med 54 platser fördelade på 6 avdelningar. 3 avdelningar är inriktning somatik och 3 avdelningar är med inriktning demenssjukdomar. Omvårdnadsansvaret är fördelat planvis för sjuksköterskorna. Vi arbetar i team kring kunden. Teamet består av kund, kontaktman, närstående, sjuksköterska samt paramedicin.

 Kompetenskrav och erfarenhet:

 • Legitimerad sjuksköterska och erfarenhet av arbete inom äldreomsorg
 • Är insatt i gällande lagstiftning och inriktad på patientsäkerhet
 • Vana av att leda hälso- och sjukvårdsarbete
 • Har god IT-vana av dokumentation och kvalitetsarbete
 • Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
 • Utbildning i demensvård är meriterande                                                                                                                                           Vi söker sjuksköterskor för timanställning vardagar dagtid och helg dagtid.
  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är timanställning.. Vi tillämpar individuell lönesättning.

  Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

  Välkommen med din ansökan!

Vid frågor kan ni kontakta:

Sofia Stenström
Verksamhetschef
010 130 31 07
vc.hanveden@frosunda.se

Jane Lundvall
Biträdande verksamhetschef
010 130 35 11
vc.hanveden@frosunda.se

Kontaktpersoner:

Sofia Stenström , Verksamhetschef
Telefon: .


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: