Logga in

Till toppen av sidan

Vi söker fler vikarier inom personlig assistans i Umeå

2019-12-02 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 5

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 


Vad kan Frösunda erbjuda mig?
  • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig
  • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person
  • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik
  • Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats

Vad innebär tjänsten?
Frösunda söker timvikarier till våra kunder i Umeå. Arbetstiderna varierar och kan innebära arbete dag/kväll/natt/dygn på vardagar liksom helg. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet, till exempel i skolmiljö eller på daglig verksamhet. Som timvikarie värdesätter vi framförallt din tillgänglighet och flexibilitet, då tjänsten handlar om att kunna ställa upp på relativt kort varsel vid ordinarie personals frånvaro. 
  
Som vikarie på Frösunda finns även möjlighet till fast schemarad över tid om så önskas. 

Våra kunder har alla olika behov av assistans där det skiljer sig i hur de kan kommunicera, deras kognitiva förmåga, fysiska förmåga och medicinska behov. Vi eftersträvar en 100% matchning mellan kundens önskemål och dig som assistents behov. Det betyder att vi utifrån personlighet, livssituation, kvalifikationer, önskemål om arbetstid och tjänstgöringsgrad försöker placera rätt assistent till rätt kund. Därför är det för oss meriterande med utbildning och erfarenhet men inget krav. Vi går mycket efter personlig lämplighet och vilja. Vi tycker nämligen att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum. 

Vi erbjuder flertalet tjänster med varierande tjänstgöringsgrad och förlagd arbetstid.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 30 49


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: