Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes utanför Nordmaling till ung kvinna

2019-12-10 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. 

Frösunda har ca 3 000 kunder och 8 500 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se 

Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss! 

Personlig Assistans – vad innebär det? 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 
  
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 
  
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?  
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef


Vad innebär tjänsten? 
Vi söker nu en personlig assistent till vår kund 1,5 mil utanför Nordmaling (körkort är därför ett krav). Kunden är en glad, positiv, ung kvinna som önskar ditt stöd i vardagen med sina grundläggande behov. Kunden ser gärna att du som söker är kvinna och ej pälsdjursallergiker då katter finns i hemmet. Utbildning liksom tidigare erfarenheter av yrket är meriterande men inget krav. 

I dagsläget söker vi en assistent på schemarad som arbetar kvällar och helger ca 20 h i veckan. Dessa kan förändras lite beroende på om kunden vistas på korttidsboende. För rollen krävs att du kan arbeta självständigt och har förmågan att 'pusha' och motivera när det behövs. Vi lägger framförallt stor vikt vid din personlighet och ser gärna att du är en öppen och varm individ som trivs att vistas utomhus och blad människor. Då kunden har en bristande kommunikativ förmåga så värdesätter vi även din lyhördhet liksom goda kommunikation.

Eftersom kunden är under 18 år vill vi att du som assistent beställer ett utdrag ur polisens belastningsregister via länken nedan:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Om du går vidare i rekryteringsprocessen så skall detta utdrag lämnas till verksamhetschef.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 30 49


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: