Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till 25-årig kille i Lammhult, heltid under dagtid

2019-12-13 | Kronoberg | | Personlig Assistans

Platser: 1


På kundens begäran sökes en personlig assistent i åldern 20-30 år. Som personlig assistent är du behjälplig i det dagliga livet med allt från personlig hygien till hushållssysslor samt vid olika aktiviteter. Kunden arbetar i Växjö och du är då med han på arbetet. Körkort är ett krav då du som assistent kör kundens bil.
Kunden är en 25 årig kille som bor i Lammhult. Han har en muskelsjukdom som gör att han sitter i rullstol. Under dagarna jobbar han i Växjö vilket den mesta tiden av arbetet kommer vara på. Kunden är intresserad av lite olika saker som t.ex. film, tv-spel och sport. Ibland brukar han även vara ute och umgås med kompisar.

Du som söker tjänsten är en engagerad och driven person som har god social kompetens. Du är öppen och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Då man arbetar nära kunden är det viktigt att personkemin stämmer. Skriv därför utförligt om dig själv och dina intressen i ett personligt brev som du bifogar till ditt cv. Kunden ser gärna att ansökan även innehåller en bild på dig.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda till dagtid främst måndag-fredag. Övertid kan förekomma. Kollektivavtal finns.
Rekrytering sker löpande, så vi vill tipsa dig om att skicka in din ansökan direkt.

Välkommen in med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Lisa Högstedt , verksamhetschef
Telefon: 0101303767


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: