Logga in

Till toppen av sidan

Koordinatorer/växeltelefonister till vår bemannings-/växelenhet i Linköping

2019-12-19 | Östergötland | Medarbetare | Stab

Platser: 2


Hej!
Frösunda söker nu koordinatorer/växeltelefonister till vår bemannings-/växelenhet i Linköping. Vi söker personer som har en god datavana samt att du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Erfarenhet av att arbeta med kundtjänst/service via telefon och kunskaper om LSS är meriterande. Även en utbildning inom vård och omsorg är önskvärt.
Om tjänsten: Enheten ansvarar för all akut bemanning för vårt affärsområde Personlig assistans i hela Sverige under kvällar, nätter och helger. Enheten sköter företagets centrala växelfunktion vardagar mellan 07:00-18:00. Våra arbetsverktyg är främst telefoni och dator. Förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt och vara en problemlösare är egenskaper som är viktiga hos oss. Även lyhördhet och fingertoppskänsla och fokus på kundens fokus.
Arbetstid och tjänster: Arbetstider sker på Dygnets alla tider. Vardagar som helgdagar.
Tjänsten avser timanställning inledningsvis, vikariat 3-6 månader. 
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa in i vårt team? Då är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. Rekrytering sker löpande.
Individuell lönesättning.
Om du vill veta mer om Företaget gå in på vår hemsida www.Frosunda.se Välkommen med din ansökan

Kontaktpersoner:

Julio Arias , Verksamhetschef
Telefon: 0101303637

Annelie Östlid , Verksmahetschef
Telefon: 0101303745


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: