Logga in

Till toppen av sidan

Tjej boendes i Ljungby söker engagerad personlig assistent!

2019-12-27 | Kronoberg | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


På kunds begäran söker vi en engagerad och positiv tjej mellan 20-35 år som personlig assistent åt en yngre tjej i centrala Ljungby.

Som personlig assistent arbetar du aktivt med att hjälpa kunden i sin vardag med allt från personlig hygien till lättare hushållssysslor. Kunden har en aktiv vardag där man som assistent är med på daglig verksamhet samt vid aktiviteter så som ridning och bad. Delar man kundens intresse för djur och musik är det meriterande men inget krav.  

Du som söker har ett stort engagemang för att arbeta med människor och jobbar för att kunden alltid ska uppnå högsta livskvalitet.
Som person är du strukturerad, drivande och har ett glatt humör. Du trivs med att ta egna initiativ och önskar ha ett arbete där personlig mognad, ansvarsfullhet och samarbetsförmåga uppskattas. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Skriv därför och berätta om dig själv i ett personligt brev som du bifogar till ditt CV. Erfarenhet av arbete inom omsorg är meriterande. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är ett föräldravikariat med start i januari. Tjänsten är schemalagd på ca 77 %  fram till september, därefter finns möjlighet till att fortsätta som vikarie eller på en mindre schemarad. Arbetstiderna är förlagda till både vardagar och helger med varierande tider, dag och kväll med jour. 

Tjänsten tillsätts löpande. Välkommen in med din ansökan!

 
Tillträde: Omgående
Individuell lönesättning.
Kollektivavtal finns.

Kontaktpersoner:

Lisa Stolt , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 66


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: